Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd

  • Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες MPLED
Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 1000-10000
Ιδρύθηκε Έτος 2015
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

 

Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Σαν ενσωματωμένο προμηθευτή για τις λύσεις επίδειξης των οδηγήσεων, MPLED προσφέρει τη μιας στάσης υπηρεσία για τα προγράμματά σας που βοηθούν την επιχείρησή σας να γίνει ευκολότερη, επαγγελματικότερη και ανταγωνιστικότερη.

 

MPLED έχει ειδικευτεί οδηγημένη στην ενοίκιο επίδειξη, διαφήμιση οδηγημένη επίδειξη, διαφανής οδηγημένη επίδειξη, μικρή οδηγημένη πίσσα επίδειξη, προσαρμοσμένη οδηγημένη επίδειξη και οδηγημένες επιδείξεις για τα έξυπνα τερματικά πόλεων. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει την επαγγελματική αρχή, όπως το CE, ROHS, FCC, πιστοποίηση Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας και ούτω καθεξής. Πραγματοποιούμε αυστηρά το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 και του 2008.

 

Θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 3.000 τετραγωνικών μέτρων το μήνα για τις επιδείξεις των οδηγήσεων, με 8 εκσυγχρονισμένες χωρίς σκόνη και στατικός-ελεύθερες γραμμές παραγωγής, που αποτελούνται από 6 νέες μηχανές υψηλής ταχύτητας SMT της PANASONIC, μεγάλος χωρίς μόλυβδο φούρνος επανακυκλοφορίας 2, και περισσότεροι από 100 εξειδικευμένοι εργάτες.

Οι επαγγελματικοί μηχανικοί μας έχουν περισσότερο από την εμπειρία Ε&Α 18 ετών στον τομέα επίδειξης των οδηγήσεων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να πραγματοποιήσουμε τι που θέλετε, και περισσότερο από θέλετε.

 

Τα προϊόντα MPLED έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές με περισσότερα από 3000 επιτυχή προγράμματα, όπως οι ΗΠΑ, ο ΚΑΝΑΔΆΣ, η ΓΕΡΜΑΝΊΑ, η ΓΑΛΛΊΑ, η Νέα Ζηλανδία, η ΡΩΣΊΑ, η ΟΥΚΡΑΝΊΑ, η ΤΟΥΡΚΊΑ, η ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ, η ΤΑΪΛΆΝΔΗ, η ΣΙΓΚΑΠΟΎΡΗ, η ΙΝΔΟΝΗΣΊΑ, η ΝΌΤΙΑ ΚΟΡΈΑ, το ΜΕΞΙΚΌ, η ΑΡΓΕΝΤΙΝΉ κ.λπ.

 

MPLED προσπαθεί πάντα να κρατήσει τη μακροπρόθεσμη φιλική σχέση με τους πελάτες μας, και την πραγματοποιημένη υψηλή φήμη από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

MPLED είναι πάντα ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Ιστορία

Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

1. 2 έτη εξουσιοδότησης, τεχνική υποστήριξη διάρκειας ζωής.

μέσα σε 2 έτη, οι πελάτες στέλνουν το εργοστάσιο για την επισκευή ή την αντικατάσταση χωρίς δαπάνη για όλα τα εξαρτήματα προβλήματος από MPLED (ανθρώπινοι παράγοντες ή ανωτέρα βία συμπεριλαμβανόμενοι).

Κάθε κόμμα θα αντέξει το φορτίο της σαφούς παράδοσης. Μέσα σε 2 έτη, εάν η μεγάλη περιοχή των leds έβλαψε και δεν μπορεί να επισκευαστεί (στους ανθρώπινους παράγοντες ή την ανωτέρα βία), και καλά επικυρωμένος είναι πρόβλημα προϊόντων εργοστασίων, εγγύηση MPLED η αποζημίωση και αναπαράγει τη νέα οθόνη για τον πελάτη χωρίς κόστος.

 

 

2. Μέσα στην εξουσιοδότηση, οι πελάτες μπορούν να στείλουν το σχετικό πρόσωπο και τους μηχανικούς τους στο εργοστάσιο MPLED δωρεάν που εκπαιδεύουν στο υλικό, το λογισμικό και τη συντήρηση.

MPLED παρέχει την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία μεταπώλησης στη χώρα σας δωρεάν όταν περισσότερο από σύμβαση συνολικού ποσού 500,000usd (υπηρεσία για το προϊόν, τη συντήρηση, το μάρκετινγκ, την τεχνολογία, κ.λπ.)

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen MP LED Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα MPLED υπακούει την ΤΙΜΙΌΤΗΤΑ επιχειρησιακού κανόνα, ΕΥΘΎΝΗ, WIN-WIN, εργαζόμαστε μαζί ως μεγάλη οικογένεια με τους πελάτες μας από τις διαφορετικές χώρες.

 

Ο επιχειρησιακός κανόνας μας βοηθά να κινηθούμε γρήγορα στην οδηγημένη περιοχή επίδειξης και λειτουργημένος τόσα πολλά διάσημα προγράμματα στην παγκόσμια αγορά.

 

Η ομάδα MPLED είναι νέα με το μέσο όρος ηλικίας 26 χρονών, ονειρευόμαστε πολύ, μαθαίνουμε πολύ και κρατάμε προς τα εμπρός όλη την ώρα.

 

Επαγγελματικός, γρήγορος και ενθουσιώδης είναι βασικές προϋποθέσεις για την υπηρεσία ομάδων μας.

Αφήστε ένα μήνυμα