Πώς να διατηρήσει και να διατηρήσει την επίδειξη των οδηγήσεων στη αίθουσα συνδιαλέξεων;

December 22, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει και να διατηρήσει την επίδειξη των οδηγήσεων στη αίθουσα συνδιαλέξεων;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη ζημία στην επίδειξη των οδηγήσεων στην πραγματική εφαρμογή της επίδειξης των οδηγήσεων αίθουσας συνδιαλέξεων. Πρέπει να είναι moisture-proof, αντιρρυπαντικός, θερμότητα-εξαντλώντας, αντιδιαβρωτικός, αντιστατικός, αντι-ηλεκτρικός κλονισμός, ζώα, και έγκαιρες συντήρηση και επιθεώρηση. Με επιτρέψτε να εξηγήσω σε σας κατωτέρω. Πάρτε τις συνηθισμένες προφυλάξεις συντήρησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει και να διατηρήσει την επίδειξη των οδηγήσεων στη αίθουσα συνδιαλέξεων;  0

Διάφορες ενότητες δεν μπορούν να ανάψουν συνεχώς ή είναι ανώμαλες: ελέγξτε εάν το βούλωμα καλωδίωσης και δύναμης της πρώτης ενότητας με τον ανώμαλο προσανατολισμό σημάτων στοιχείων είναι σε καλή επαφή. Εάν η οδηγημένη ενότητα δεν μπορεί να ανάψει, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εισαγωγή δύναμης διακοπτών, και μπορεί να μεταστραφεί. Τμήμα ή έλεγχος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με το ψηφιακό πολύμετρο.

 

Μια ενιαία ενότητα αποτυγχάνει να ανάψει επάνω: ο πρώτος έλεγχος εάν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μετατροπής αυτής της ενότητας είναι καλή ή όχι, κατόπιν έλεγχος εάν το βούλωμα δύναμης της ενότητας είναι χαλαρό, εάν όλες οι ενότητες έχει την αναταραχή χρώματος και χρωματίζει την ασυνέπεια, λόγω της φτωχής επαφής της στήλης μετάδοσης σημάτων στοιχείων, τράβηγμα και παρεμβάλλει τη γραμμή στηλών για να αντικαταστήσει πάλι τη δοκιμασμένη γραμμή στηλών. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα κατά τον αντικατάσταση μιας καλής γραμμής καλωδίων λουρίδων, μπορείτε να ελέγξετε εάν υπάρχει ένα πρόβλημα με το συνδετήρα στον πίνακα PCB.

 

Ο τρόπος να ελεγχθεί εάν ο ενιαίος λαμπτήρας δεν είναι σε: Χρησιμοποιήστε ένα όργανο για να ελέγξετε εάν η επίδειξη των οδηγήσεων στη αίθουσα συνδιαλέξεων είναι χαλασμένη. Εάν ο λαμπτήρας είναι χαλασμένος, ακολουθήστε το πέμπτο στοιχείο για να αντικαταστήσετε κατωτέρω το λαμπτήρα. Η πραγματική μέθοδος μέτρησης λαμπτήρων: χρησιμοποιήστε ένα ψηφιακό πολύμετρο στο τμήμα αντιστατών X1, συνδέστε το θετικό στάδιο οδηγημένη στο μαύρο ΣΥΝΕΧΈΣ αμπερόμετρο του ψηφιακού πολυμέτρου πυξίδων, και συνδέστε το αρνητικό στάδιο με το κόκκινο ΣΥΝΕΧΈΣ αμπερόμετρο. Εάν οδηγημένη είναι ανοικτή, ο ακριβώς μετρημένος λαμπτήρας θα κάνει. Εάν ο λαμπτήρας είναι ανοικτός εάν δεν είμαει ανοικτός, το φως για την ακριβή μέτρηση δεν είναι πολύ καλό.

 

Οδηγημένη κάτω από-συντήρηση (ανεξέλεγκτο σημείο): Κατά την καθορισμό της ζημίας οδηγημένη στην επιθεώρηση ενιαίος-λαμπτήρων, επιλέξτε τις ακόλουθες μεθόδους συντήρησης σύμφωνα με τις λεπτομέρειες. Συντήρηση προσώπου: Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι ταιριάσματος για να αφαιρέσετε την προστατευτική μάσκα από το πρόσωπο. Αντικαταστήστε το λαμπτήρα με την προστατευτική μάσκα. Αφότου αντικαθίσταται ο λαμπτήρας και η οθόνη επίδειξης κολλοειδής λύση σφραγίζεται, η των αρχικών οδηγήσεων αίθουσας συνδιαλέξεων αποκαθίσταται. Σφίγξτε τη βίδα για τη συντήρηση στην αντίστροφη πλευρά: χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι του αντίθετου προτύπου για να ξεβιδώσετε τη βίδα από την αντίστροφη πλευρά για να αποσυνδέσει το καλώδιο σημάτων στοιχείων, αποσυνδέστε το βούλωμα δύναμης, και αφαιρέστε τυχαία την ενότητα από την τρύπα μετάλλων φύλλων, και κινηθείτε προς την αντίστροφη πλευρά των κύριων πλαισίων. Αντιμετωπίστε τη μέθοδο συντήρησης.