Τι είναι μια διαφανής οθόνη ταινιών των οδηγήσεων;

December 22, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι μια διαφανής οθόνη ταινιών των οδηγήσεων;

Η οθόνη ταινιών των διαφανών οδηγήσεων είναι ένας νέος τύπος της επίδειξης των εύκαμπτων, διαφανών και ελαφριών οδηγήσεων. Η οθόνη ταινιών των οδηγήσεων είναι όπως έναν συνδυασμό μιας εύκαμπτης οθόνης των οδηγήσεων και μιας διαφανούς οθόνης των οδηγήσεων, η οποία έχει τη μαλακότητα μιας εύκαμπτης οθόνης και την υψηλή διαπερατότητα μιας διαφανούς οθόνης. Εκτός από τους συνηθισμένους τοίχους, μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα ανεξάρτητα από τη γωνία εσωτερικών ή εξωτερικών τόξων ή 90 βαθμού, ακόμη και πόρτες γυαλιού ή στέγες οικοδόμησης. Δηλαδή, στους επίπεδους τοίχους, τις λεωφόρους αγορών, τους εσωτερικούς και υπαίθριους κυρτούς τοίχους, τους αρχιτεκτονικούς τοίχους κουρτινών γυαλιού, τις προθήκες, κ.λπ., μπορούν να καλυφθούν με τις οθόνες ταινιών των οδηγήσεων. Η ελαφρότητα και thinness της μπορούν να περιορίσουν τα μεταφέροντα προβλήματα των τοίχων, του γυαλιού, των οθονών ουρανού, κ.λπ. Έχει την υψηλή διαφάνεια και είναι σχεδόν ενσωματωμένο με στο γυαλί, το οποίο έχει το ελάχιστο αποτέλεσμα στην εμφάνιση του κτηρίου.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης ταινιών των οδηγήσεων:
Ο λαμπτήρας των οδηγήσεων διακοσμεί τη γυμνή σφαίρα κρυστάλλου με χάντρες φυτεύοντας την τεχνολογία η επιτροπή λαμπτήρων αποτελείται από τον κοίλο πίνακα φίμπεργκλας gong, και η επιφάνεια σφραγίζεται με μια κενή διαδικασία σφράγισης.
Πλεονεκτήματα της οθόνης ταινιών των διαφανών οδηγήσεων:
(1) η υψηλή ελαφριά μετάδοση, διαφάνεια 60%-95%, μπορεί να εξασφαλίσει τις απαιτήσεις φωτισμού και το οπτικό πεδίο της δομής φωτισμού, όπως μεταξύ του πατώματος, του τοίχου κουρτινών γυαλιού, των παραθύρων, κ.λπ., και να εξασφαλίσει ότι το αρχικό μέρος του τοίχου κουρτινών γυαλιού έχει μια λειτουργία προοπτικής.
(2) είναι πολύ ελαφρύ και δεν λαμβάνει το διάστημα. Το πάχος του προϊόντος είναι μόνο 1~3mm, και το συνολικό βάρος είναι μόνο 1~3Kg/㎡.
(3) είναι εύκολο να εγκαταστήσει και δεν απαιτεί μια δομή πλαισίων χάλυβα. Μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τον τοίχο κουρτινών γυαλιού, ο οποίος κερδίζει πολύ δαπάνες.
(4) νέα και γοητευτική επίδραση. Η εικόνα βίντεο φαίνεται να κρεμιέται στον τοίχο κουρτινών γυαλιού, ο οποίος έχει την καλή διαφήμιση και τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα.
(5) κατάλληλη συντήρηση, γρήγορα και ασφαλής εσωτερική συντήρηση, που σώζουν το εργατικό δυναμικό και τους υλικούς πόρους.
(6) ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος, που εξαλείφει την ανάγκη για τα παραδοσιακούς συστήματα ψύξης και τον κλιματισμό, που σώζουν περισσότερο από 40% της ενέργειας - επίδραση αποταμίευσης των παραδοσιακών οθονών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι μια διαφανής οθόνη ταινιών των οδηγήσεων;  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι μια διαφανής οθόνη ταινιών των οδηγήσεων;  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι μια διαφανής οθόνη ταινιών των οδηγήσεων;  2

Σενάρια εφαρμογής της οθόνης ταινιών των διαφανών οδηγήσεων:

 

Αστικοί ορόσημα και τοίχοι κουρτινών γυαλιού των εμπορικών κτηρίων

 

Κατάστημα εμπορικών σημάτων παραθύρων γυαλιού.
Τα παράθυρα γυαλιού, όπως οι τράπεζες, υπόγειοι, αυτοκίνητο 4S ψωνίζουν, κ.λπ.

 

Προστατευτικό κιγκλίδωμα γυαλιού κατά μήκος του ποταμού, προστατευτικό κιγκλίδωμα γυαλιού λεωφόρων αγορών.

 

Οι τοίχοι επίδειξης των αιθουσών έκθεσης του εμπορικού κέντρου.